Design kjøkken

Med våre design kjøkken får du alle løsninger du kan tenke deg – og litt til!

Vi kan produsere alle løsninger på millimetermål, og møbelet tilpasses slik at det passer perfekt i rommet ditt og til dine visjoner. Det benyttes selvfølgelig materialer i høy kvalitet, og man kan velge blant forskjellige heltre fronter, malte MDF fronter med valgfrie NCS-farger, finer og flere titalls melaminoverflater.  Vi kan tilby det helt unike under produktgruppen «Extreme».  Se eksempler under de forskjellige bildegrupper. Da produktene ikke er produsert på forhånd kan du selv velge hvilke materialer og hvilke fargekombinasjoner du ønsker. Og det fremdeles til konkurransedyktig pris.

Du kan velge forskjellige løsninger, overflatebehandlinger og farger som passer til din stil og din bruksmåte. Hvis du liker den nostalgiske, romantiske stilen kan du velge blant profilerte fronter i valgfri farge og materiale, eller du kan velge det ekstremt moderne og stilrene, og slitesterke,  med fronter i herdet glass.

Vi har også flere «ekstreme» muligheter, noen av våre kjøkken er også designbeskyttet.  Man må ta hensyn til hvordan rommet blir brukt, hvordan det er praktisk for deg å jobbe. Det er selvfølgelig utallige muligheter, hva du enn har av stil og smak får vi det til akkurat slik det passer deg.

Fronter

Elegant Finer

Exclusive Heltre

Glass

Kvadrat

Frontene i Kvadrat serien finns i ca. 200 forskjellige farger både med og uten struktur.

Pilaster

Trend

Frontene i denne serien fåes i alle NCS farger.

Amanda Kjøkkendesign AS

Heimdalsvegen 4A

7080 Heimdal

Telefon: 72 60 00 20

Mobil: 924 13 399

Epost: post@amandakjokken.no

Åpningstider

Man-Ons: 10-16
Torsdag: 10-19
Fredag: 10-16
Lørdag: 10-14

Kontakt oss for avtale utenom ordinær åpningstid.

© Amanda Kjøkkendesign AS

Utviklet av VinnVinn Reklame